fbpx

PT Online

Train when you want

Introductie

PT online

Heb je al eens gedacht om een personal trainer in te schakelen, maar denk je dat het alleen voor de Rich & Famous is? Niets is minder waar! Wij helpen je graag met wekelijkse op maat gemaakte trainingsprogramma’s en coachen je online en per telefoon. Train dus gemakkelijk thuis en in je eigen tijd! Samen houden we je behaalde resultaten bij op het gebied van voeding en beweging en zorgen we dat je direct resultaten behaalt.

Heb je zin
in een
proefles?

Schrijf je in

“germain weet je telkens weer te motiveren.”

Ik was nooit echt sportief. Ik heb veel verschillende sporten geprobeerd maar vond niets echt leuk om te doen. Totdat ik ging trainen bij Germain, ongeveer 6 jaar geleden. Germain traint vanuit het positieve en weet je telkens weer op een goede manier te motiveren. Ik train nu al weer jaren 3 keer per week en zou niets anders willen!

Cecile

PT Online

Tarieven

Heb jij al eens gedacht over een personal trainer in te schakelen maar denk je dat het alleen voor de Rich & Famous is? Niets is minder waar! Wij helpen je graag met wekelijkse op maat gemaakte trainingsprogramma’s en coachen je online en per telefoon. Train dus gemakkelijk thuis en in je eigen tijd! Samen houden we je behaalde resultaten bij op het gebied van voeding en beweging en zorgen we dat je direct resultaten behaald.

Online Personal Training 6 maanden € 350,-
Inclusief dagelijkse workouts, 1 x per week coachinggesprek en voedingsadvies

Per workout

35
Spiergroepen
350
Verbrande calorieen
100%
Voldoening

Probeer ook eens

Small Group training

Meer lenigheid?

Yoga training

PT2DAY