fbpx

Visie

Wij willen dat onze klanten alles uit het leven kunnen halen. Daarom staan wij voor vooruitgang en willen wij bijdragen aan groei in alle facetten van het leven: fysiek, mentaal, sociaal en spiritueel. Wij kiezen voor een leven met meer energie, zelfverzekerdheid en veerkracht. Wij delen onze kennis met bewezen concepten en ontwikkelen ook nieuwe concepten. Wij zijn ervaren, creatief, nieuwsgierig en experts in ons vakgebied.

Wij zijn PT2DAY.

“Crossfit bij PT2DAY draagt bij aan een blije staat van zijn! Verveling krijgt geen kans om toe te slaan tijdens de uurtjes knallen. Germain is een vrolijke noot in de gym en hij zorgt er voor dat je net een tandje harder gaat.”

Wendy

“Drie jaar geleden begonnen met trainen onder begeleiding van Germain. Veel last van mijn onderrug en andere gerelateerde klachten zoals me niet fit voelen. Na veel zweet, spierpijn en motivatie van Germain geen rugpijn meer, kilo's lichter en een stuk sterker! Door de afwisseling in training blijft het leuk, ondanks burpees...?”

Leon

“Voor mij de meest motiverende en grensverleggende manier van sporten. Enerzijds werken aan je conditie, maar tegelijkertijd ook progressie boeken op het gebied van kracht. Gemotiveerd door de samenwerking met andere PT2DAY’ers en dat onder fantastische begeleiding van onze coach!”

Eline

“Super! Goede, professionele begeleiding met gezellige, persoonlijk motiverende aanpak. Ik stel mijn doelen steeds naar boven bij.”

Erik

“Ik was nooit echt sportief. Ik heb veel verschillende sporten geprobeerd maar vond niets echt leuk om te doen. Totdat ik ging trainen bij Germain, ongeveer 6 jaar geleden. Germain traint vanuit het positieve en weet je telkens weer op een goede manier te motiveren. Ik train nu al weer jaren 3 keer per week en zou niets anders willen!”

Cecile

“Sinds 2 jaar train ik bij pt2day. De begeleiding is super en werkt motiverend. Ik vind het prettig een stok achter de deur te hebben en daar zorgt Germain wel voor. Het liefste doe ik een wod waar zowel kracht en conditie aan bod komt. Na mijn 2de zwangerschap had ik 8 maanden om in mijn trouwjurk te passen en dat doel is bereikt. Nu ga ik elke week gemotiveerd om mijn lijf en hoofd fit te houden.”

Ingeborg

“Ik sport al sinds 2011 bij PT2Day. Bij PT2Day vind ik alles wat ik bij een sportschool mis: gezelligheid, een persoonlijke en motiverende aanpak. Voorheen moest ik mezelf naar de sportschool slepen, nu kijk ik er naar uit om te gaan sporten.”

Eveline

Over Germain

Crossfit bij PT2DAY draagt bij aan een blij staat van zijn! Verveling krijgt geen kans om toe te slaan tijdens de uurtjes knallen. Germain is een vrolijke noot in de gym en hij zorgt er voor dat je net een tandje harder gaat.

Crossfit L1
2008
Crossfit Gymnastics
2009
Crossfit Mobility
2010
FITVAK -Fitnesstrainer A
2008
FITVAK Erkend Personaltrainer
2009
FITVAK Paramedisch fitnesstrainer Fitvak
2009
N.A.S.M. Personaltrainer
2010
PT2DAY